Grillkryddade kycklingben med paprika, örter och spiskummin (Klassisk grillkrydda)
Grill: Fördela kol på ena sidan av grillen, lägg benen på den andra sidan och grilla dem under lock i ca 30 min. eller tills innertemperaturen är 82°C, vänd emellanåt. Mot slutet, lägg direkt över glöd om du vill ha dem mer krispiga. Ugn: Stek mitt i ugnen vid 200°C i ca 30 min. eller tills innertemperaturen är 82°C. Tiden kan variera beroende på hur stora kycklingbenen är. Kyckling skall serveras väl genomstekt vilken den är när köttsaften är helt klar utan rosa inslag.
Kylvara förvaras i max 4° C
Öppnad förpackning är hållbar i 2 dagar.
Kycklingben* (95%), salt, kryddor och örtkryddor (paprikapulver, chilipeppar, spiskummin, oregano, fänkål, timjan, lagerblad), druvsocker, paprika, socker, vitlök, vatten, citronjuicepulver, tomatpulver, paprikaextrakt. *Född, uppfödd och slaktad i Sverige.
Sverige